EASY LISTENING & ACHTERGROND

Rustige en toegankelijke ballads, classics en lovesongs. Ideaal als achtergrond bij uw diner, bedrijfsborrel, receptie of als starter van uw feest. Daarnaast ook goed inpasbaar ín lazy sunday of nachtclubsfeer.

THE LIVE CROONER

De betere Easy, Jazz en loungemuziek, live uitgevoerd in old fashion Crooner- style*. Classics van Dean Martin, Frank Sinatra en vele anderen passeren de revue. Ook bestsellers uit latere perioden zullen niet ontbreken. * Een Crooner is een zanger, meestal een man, die en ontspannen en intieme houding heeft en zingt met een lage, zachte stem. Vaak zijn de teksten wat sentimenteel.

BACK TO THE 60’S

Heerlijk terug in de tijd naar de zestiger jaren, de tijd waarin volgens sommigen nog ‘echte’ muziek werd gemaakt. Een mix van ragtime en rock & roll. Lekker ouderwets uit je dak met hits van Elvis, the Beatles, the STray Cats, Bill Haily en vele anderen. Let’s go crazy!
© BOB Entertainment

DANCE CLASSICS

Een breed aanbod dansbare nummers van bekende oldies uit de 70’s tot recente dansbare hits. Bob neemt u mee in een trip down memoty lane. Wilt u non-stop op de dansvloer staan? Denk dan aan een combinatie van Bob als zanger/DJ.

HAAGSE SJAAKIE

Of het nu om een half uurtje feesten gaat of om een avondvullend programma… Sjaakie zet de boel altijd op z’n kop! Hij communiceert direct en confronterend met een Haagse tongval. In zijn live repertoire komen de betere skihuthits, nederpopklassiekers en uiteraard Oh oh Den Haag voorbij. Ook de draaitafel laat Sjaakie niet koud. Zo zorgt hij dat u zich geen moment verveelt.

BOB VAN ZANDBERGEN ALLROUND

Natuurlijk is het ook mogelijk om je activiteit muzikaal op maat in te vullen. Bob heeft dan vooraf een gesprek om je wensen en ideeën door te nemen.
ZANG