NIEUWJAARS BORREL

De eerste viering van het jaar kan op gepaste wijze doorgang vinden. Maar hoe gaat u dit jaar beginnen?…. Rustig aan of met een FEEST!

VALENTIJN LOUNGE

Live achtergrondmuziek nodig bij uw Valentijnsbrunch en/of -diner?! Ook hiervoor heeft Bob een passende invulling. Heerlijke live gezongen background Lovesongs op het juiste niveau.

FET VOUT CARNAVAL

Carnaval is natuurlijk op het lijf geschreven bij een fout feestbeest als Haagse Sjaakie. Of dit nu is voor een half uurtje of een avondvullend progamma; een feest gaat het in ieder geval worden! Ook te boeken als duo Henkie en Sjaakie.

KONINGNACH of DAG PARTY

Over helemaal Hollands gesproken… Sjaakie gaat tijdens Koningsnach en -dag stevig aan de boemel met keihard Hollands feesten. Te boeken voor een half uur, een uur of een volledig dagdeel. Inclusief of exclusief licht en geluid.

40’s & 50’s LIBERTY SHOW

Volledig in de sfeer van de bevrijding. Militaire outfit, onvergetelijke evergreens en marsen uit de tijd van de weleer. Uiteraard ook live gezongen.

LIVE LOUNGE SUMMER SOUNDS

De dagen worden langer, de zon laat zich weer van haar beste kant zien. Mooi weer, volle terrassen en… Live muziek op de achtergrond! Een non-stop mix van classics, ballades en relax jazzy muziek. Van een uurtje tot maar liefst vier uur of langer, afgewisseld met pure DJ Lounge. Inclusief geluid voor elke gelegenheid.

ZOMERTOUR 2023

In het zomer- en vakantieseizoen is Bob te boeken op campings en vakantie- parken in heel Europa. Of het nu een totaal middag- of avondprogramma of voor een uurtje tussendoor is ... Niets is hem te gek! Meerdere thema's zijn -kant-en-klaar beschikbaar om uw gasten kostelijk te vermaken.

OKTOBERFEST

Wist je dat het Oktoberfest origineel eigenlijk al in September begint? Dus waarom wachten mit Bier, Musik und Frölichkeit!!
JANUARI
FEBRUARI
MAART
APRIL
MEI
JUNI
JULI / AUGUSTUS
SEPTEMBER / OKTOBER
NOVEMBER

APRESSKI PARTY

Het wordt weer kouder en guurder; tijd om de gezelligheid binnen naar een hoogtepunt te brengen…. WELKOM IN DE SKIHUT!
DECEMBER

THE CHRISTMAS CROONER

Voor bij uw: Kerstreceptie, Kerstdiner, Kerstborrel, Kerst netwerkbijeenkomst, Kerst Lazy Sunday, of als 'starter' van uw kerstfeest. Rustige Ballads & Christmas Sounds
© BOB Entertainment
SEIZOENSFEESTEN